Офертите за продукта

 

Apple iPad Pro Pencil 2

299,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
brosbg.com
Описание
[b]Представяме Ви изцяло обновената писалка Apple Pencil. [/b]
Apple Pencil определя стандарта за това как трябва да се усещат рисунките, записването на бележки и маркирането на документи - интуитивно, точно и магическо. Новата Apple Pencil прави това преживяване още по-удовлетворяващо. Сега можете да сдвоявате и зареждате безжично, както и да променяте инструментите с двойно докосване.
[b]Проектирана да прави повече, по много по-прост начин. [/b]
Apple Pencil се закача магнитно със задоволително щракване отстрани на вашия iPad Pro. След това автоматично се сдвоява с вашето устройство и се зарежда, така че винаги да е готова за използване. И има нови начини за взаимодействие с Apple Pencil - просто докоснете два пъти, за да промените инструментите (от молив на гумичка).
[b]Нов дизайн[/b]
Новата писалка Apple Pencil е създадена, за да бъде един още по-удобен и естествен инструмент за използване. Съобразителният дизайн - без съединители или подвижни части - улеснява съхраняването. Можете дори да гравирате своята писалка, за да я направите уникална.
[b]Магическо свързване. Безжично зареждане. [/b]
Apple Pencil започва да се зарежда, когато поставите плоската част от дясната страна на вашия iPad Pro. Писалката също така се сдвоява автоматично с вашето устройство. И можете да зареждате iPad Pro и Apple Pencil по едно и също време.
[b]Високотехнологич ост за висше изкуство. [/b]
Apple Pencil е подходяща за всеки момент, в който ви връхлети вдъхновението. Използвайте я за да записвате бележки, да рисувате или да проектирате сгради. Има най-различни видове приложения в App Store, които ви позволяват да правите още повече с писалката. Където и да трябва да отидете, Apple Pencil е лесна за употреба и е невъзможно да я оставите.
[b]Идеален инструмент за всеки артист[/b]
Apple Pencil ви помага да изразите креативните си идеи. Независимо дали рисувате картини, проектирате интериор, или правите ретуш на снимки, Apple писалката вдъхва живот на вашите виждания.
[b]Висока отзивчивост[/b]
Перфектна прецизност. Apple Pencil е най-добрият инструмент за моментите, в които ви трябва прецизност до пиксел, независимо дали рисувате технически изображения или портрети. Приложете по-силен натиск за по-дебели линии, и по-слаб за тънки. Създайте сенки, като държите писалката наклонена. Всичко е виртуално без разминавания между това, което пишете и това, което виждате.

[b][u]Технически спецификации[/u][/b]
[b]Размери:[/b]
- Дължина: 166 mm
- Диаметър: 8.9 mm
- Тегло: 20.7 grams
[b]Свързаност:[/b]
- Bluetooth
[b]Други функции:[/b]
- Магнитно прикачване и сдвояване
[b]Съвместимост:[/b]
iPad модели (3то поколение):
- iPad Pro 11-inch
- iPad Pro 12.9-inch
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.